Kontorsstädning

Det är inte bara rengöring det ökar även produktiviteten

Det är bevisat att människor presterar bättre i miljöer de trivs i. Med tanke på att vi idag spenderar en stor del av vår tid på just kontoret är vår vision att göra allas arbetsplatser till en renare och bättre upplevelse.

Beroende på hur man väljer att utforma tjänster inom kontorsstädning i Stockholm kan man inkludera en rad olika åtgärder. Förutom att hantera regelbunden städning av mötesrum, kök samt wc/badrum, kan man även få hjälp med att rensa papperskorgar eller rengöra fönster. Man kan även utöka sina tjänster med ångsanering, mattvätt och en hel del andra tillval som fruktkorgar, catering, trycksaker. Då varje kontor är unikt finns goda argument för att boka ett möte där man kan gå igenom vad som skall göras. Utbudet av leverantörer är stort och med detta kommer en utmaning i att välja rätt. För Stimish är kunden prio ett och tjänsten anpassas efter kundens önskemål för att bli optimal. Genom att ha ett stående avtal kan du som företag i Stockholm släppa tanken på kontorsstädning och förlita sig på att kompetenta utförare ombesörjer alla städ-relaterade frågor.


Kontorsstädning i Stockholm

Vi på Stimish utför kontorsstädning över hela Stockholm inklusive innerstaden (Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen) samt i följande kommuner: Danderyd, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Hur ofta behövs kontorsstädning

För vissa företag är det fullt tillräckligt med städning någon gång i veckan. Detta gör att kontoret aldrig blir för ostädat och ingrott. För den som har många besökare kan behovet vara större med daglig kontorsstädning som enda väg till ett bestående resultat. Vintertid är det inte ovanligt att man städar oftare. En hel del fukt och smuts följer med in på kontoret när man kommer till jobbet. Är det många som rör sig i kontorslokalen kan det snabbt bli oförsvarligt smutsigt. Under varmare delar av året kan man minska frekvensen. Detta framförallt under semestertider.

Kundanpassade lösningar

Som vi tidigare nämnt så genomför vi kostnadsfria besiktningar vid kontorsstädning och har därefter möjlighet att erbjuda kundanpassad lösningar efter era behov. Vi sätter oss ner i lugn och ro, går igenom tillsammans storlek på ytan, hur ofta, vad finns för redskap och medel, intervaller, göra och inte göra, att tänka på etc. Vi har bland annat möjlighet att erbjuda städning, fruktkorgar, catering, trycksaker och bud som kan anpassas efter era behov. Vi utför även mattvätt av era heltäckningsmattor som en tilläggstjänst .

Vi har helhetslösningen för kontor

Perfekta lösningen för ett kontor som vill ha allt på en och samma faktura, att kunna vända sig till ett enda företag om för de kontors relaterade tjänster.

  • Städning
  • Fruktkorgar (Dagligt, veckovis, ekologiskt m,m)
  • Catering (Frukost, brunch, lunch, fika, veganskt, vegetariskt m,m)
  • Skylt och Trycksaker + brodering (visitkort ,kläder, pennor, block,  m,m)
  • Bud (kommer inom kort)

Sammanfattningsvis

  • Vi har erfarenhet av städning av allt ifrån små till stora kontor och arbetsplatser.
  • Vi vet att erfarenhet och god planering är en förutsättning för att logistiken ska fungera.
  • Förutom planeringsarbetet och själva städning har vi personal som erbjuder en otrolig personlig service
  • Vi är pålitliga och vi håller det vi lovar.


Kontakta oss för vidare information om våra tjänster inom kontorsstädning i Stockholm!

Offertförfrågan