Höghöjdsstädning

Vi underlättar städning med hjälp av höghöjdsstädning åt företag, myndigheter och privatpersoner både för inom- och utomhusbruk och våra skaft kan monteras för att nå upp till 16 meter. Vad har du för behov och önskemål? Vi kommer tillsammans med dig att ta fram en lösning som du blir nöjd med. Vi har nöjd kund-garanti på utfört arbete så kan du känna dig lugn och trygg med vårt arbete.

Viktigt med höghöjdsstädning

Det finns gott om goda skäl till att städa bort smuts på hög höjd. Smutsiga ytor och damm påverkar så klart hygienen men kan också öka brand- och explosionsrisk. Ventilationssystem är också ett exempel där kontinuerlig rengöring är viktig för att undvika negativ påverkan av arbetsmiljön, speciellt för allergiker.

Folkhälsomyndigheternas allmänna råd om städning i till exempel skolor, förskolor, fritidshem och öppen fritidsverksamhet rekommenderar man utför storstädning regelbundet en eller flera gånger om året. Vilket bör inbegripa golv, inredning, väggar, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilationsdon, textilinredning, golvbrunnar, med mera.

Enkelt att använda och säkert

Utan stegar, ställning eller skylift, med höghöjdsstädning blir det säkert då man städar från marken och golvet. När du använder vår tjänst behöver du inte transportera skylifts och ställningar. Allt kan bäras av en person. Våra dammsugare är även utrustat med en kamera för en säker inspektion och filmning av områden som är svåra att nå.

Spara tid och pengar

Tidigare skulle det till två personer för att flytta ställningar, en som städade. Sedan skall allt flyttas tillbaka. Idag sköts samma städningen och det behövs bara en person i många fall. Inga möbler behöver flyttas och så går det snabbare, vilket sparar pengar och tid. Vidare så blir höghöjdsstädningen mycket säkrare då den utförs från golvet.

Kort summerat: färre personer behövs för samma arbete dessutom till en lägre skaderisk.

Höghöjdsstädning lämpar sig lika bra för industrilokaler och verkstäder som butikslokaler och varuhus.

Detta kan vi städa på höga höjder

Armaturer, lampor, ventilationsrör, ventilationsdon, rörledningar, spotlights. Med vår utrustning kommer vi åt upp till 16 meters höjd helt utan lift för dessa annars svåråtkomliga ytor.

Hängrännor. Med vår specialdammsugare får vi upp smuts och skräp från hängrännor från marknivå upp till 12 meter.

Höghöjds-dammsugning på upp till 16 meters höjd utan lift. Perfekt för svåråtkomliga ytor nära taket.

Kontakta oss så kan vi tillsammans hitta en lösning som funkar för just er!

Offertförfrågan