Hem

BOKA STÄDNING ÅT KUND

Vill du boka en tjänst inom flytt och visningsstädning eller flytthjälp och bortforsling åt kunds räkning. Välj tjänst och fyll formuläret så kontaktar vi dig för bokning. Ett mail skickas med information , checklista och pris.

Privat

Flyttstädning

Det allra sista och det viktigaste innan man lämnar över nycklarna till den nya köparen är en flyttstädning. Överlåt det tuffaste jobbet till oss så blir du och köpare supernöjda.

Boka Nu
Visningsstädning

Vill du göra en lyckad och en snabb bostadsaffär? I så fall rekommenderar vi en professionell visningsstädning som får din bostad att se attraktiv ut inför visning.

Boka Nu
Fönsterputs

En fönsterputs är detaljen som gör skillnaden. Jobbet som alla vill undvika men inte Stimish fönsterputsare för vi rengör dina fönster effektivt och tar bort stänk och smutsränder.

Boka Nu
Flytthjälp

Det tuffaste innan en flyttstädning är att flytta sitt bohag. Vi planerar ihop din flytt så att det blir smidigt och organiserat tillsammans med dig. Kontakta vår flyttfirma redan idag!

Boka Nu
Bortforsling

Vi hjälper dig att slänga det gamla. Vi försöker alltid att i första hand skänka bort till www.varabarn.nu som gör ett otroligt arbete för barn med funktionsnedsättning och barn som är föräldrarlösa.

Boka Nu