Vilka är Stimish

Du kan göra allt själv eller be om hjälp och det är just därför vi på Stimish finns. Vi är inget vanligt städföretag. Vi är ett ungt företag inom lokalvård i Stockholm som grundades 2018 av Adnan Lukac och Sebastian Filipowski. Vi såg att det fanns brister och att missnöjdheten inom branschen växte allt större samt att respekten för yrket verkar försvinna. Vi valde att ta det i våra egna händer och även ändra på den dåliga synen lokalvård har blivit stämplat med.
Kompetens, kvalitet, pålitlighet och ett bra team är nyckeln till framgång och hög kundnöjdhet. Detta vill vi åstadkomma och förmedla till våra kunder.
Fördelarna med ett ungt företag är att det blir så mycket mer personlig service och vi vill hålla det så under tiden vi växer. Vi vill hjälpa våra kunder att skapa en mer hållbar och ren vardag samtidigt lära av varandra och växa som företag tillsammans. Vi står verkligen för hårt arbete noggrannhet, och kvalitet.

Vad gör vi

Vi har specialiserat oss inom att kunna erbjuda tjänsten städning och flytthjälp till företag, privatpersoner och sist men inte minst bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder även helhetslösningar till företag så som lokalvård, fruktkorgar, frukost-lunch-fika, trycksaker.

Vi erbjuder miljömedvetna städtjänster där vår ångrengöring är ett häftigt tillval. Vi rengör ytor på marknivå men vi kan även rengöra ytor på hög höjd.

Våra flytthjälp tjänster är smidiga och välplanerade för att underlätta alla parter inblandade.

Lokalvård
Catering
Fruktkorgar
Trycksaker
Boka Nu

Vi använder oss av Svanen

Svanenmärkta produkter och tjänster uppfyller tuffa krav som har kontrollerats av Miljömärkning Sverige. Det kanske låter klyschigt, miljö är verkligen viktigt för oss.
Vi rengör alla ytor med miljömärkta produkter. Vi är medvetna och alla har vi ett ansvar att sikta mot mindre om inte helt oskadliga medel för natur, djur och människan.
Vi använder även svanenmärkta moppar och fiberdukar. Våra arbetskläder är miljömärkta. Där svanen finns där finns vi som användare.

Några av våra långsiktiga mål är att alla våra servicebilar i framtiden skall vara el drivna och vårt företag skall vara svanenmärkt.

Vi kan bara säga WOW och tacka dom för det arbete som de gör för barn i nöd. Vilket arbete dessa människor gör och dess grundare Indira Alikalfic. Det är något så fint och fascinerande. Vi tvekade aldrig på att sätta igång vår hjälp och hitta en lösning som skulle passa dom. Det vi tillsammans kom fram till med vår bortforslings tjänst inte bara skulle gå rakt ner i soporna utan återanvänds, ges bort till behövande. Det är oftast kläder och möbler och har ett bra andrahandsvärde. Med vår hjälp så är planen att spara alla möbler och kläder, lagra tills vi har fyllt en hel lastbil och det skall sen köras till Bosnien. Där skall det sedan säljas med hjälp av någon från de duktiga som kan klara sig helt och hållet själva, de kan kännas sig en del av samhället och vara självförsörjande.


Jobba hos oss

Vi är ett ungt företag och vi växer

Vår framgång sitter verkligen i våra medarbetare. Vår mångfald är vår starka sida. Det är summan i alla våra medarbetares engagemang, idéer, driv och känsla för service som gör livet enklare för våra kunder. Har du den framåtanda som krävs för att skapa kundnöjdhet utöver det vanliga? Vill du växa med stort eget ansvar och gå till ett roligt och omväxlande jobb, och växa tillsammans med oss? Då kan du vara vår nästa kollega!

Städare /Cleaner
Skicka in CV, personlig brev
Skicka in
Flyttpersonal /Movingstaff
Skicka in CV, personlig brev
Skicka in
Sälj /Sales
Skicka in CV, personlig brev
Skicka in