BORTFORSLING AV GROVSOPOR, TRASIGA VITVAROR OCH MYCKET ANNAT

Bortforsling i Stockholm erbjuder Stimish till sina kunder som tjänst och en extra tjänst. När du enkelt och smidigt vill bli av med möbler, grovsopor, piano och diverse bråte från hem och förråd kan vi på Stimish hämta och forsla bort allt det du inte längre vill ha. Vi är verksamma i hela Stockholm. I första hand försöker vi återanvända sakerna genom att skänka det du inte längre vill ha till www.vårabarn.nu eller återvinna det som inte går att skänka. Vi fixar grovjobbet så du kan lägga din dyrbara tid och energi på annat.

SNABB BORTFORSLING AV ERFAREN PERSONAL

Vår personal har mångårig erfarenhet inom branschen och arbetar mycket effektivt och professionellt. Vi dyker upp på avtalad tid och tar med allt du önskar bli av med. Vi kan hämta allt från gamla möbler, grovsopor, trasiga tvättmaskiner, vitvaror, piano, byggavfall eller trädgårdsavfall etc. Det är precis så smidig och enkelt att anlita oss för bortforsling av ditt grovavfall.

RUT-avdrag gäller inte för bortforsling

Bortforsling av avfall ger inte rätt till skattereduktion. Detta gäller såväl bortforsling av hushålls- och trädgårdsavfall som bortforsling av byggmaterial. Som bortforsling räknas även tömning och röjning av exempelvis förråd då avfallet (gäller även möbler, bråte m.m.) transporteras bort från bostaden. Läs mer på Skatteverkets hemsida.