Kontorsflytt

En utav de större förändringar ett företag ibland måste och behöver göra är att flytta sitt kontor och det är inte alltid så enkelt. Under flera år har vi erhållit en bred kunskap av utförandet av olika kontorsflytt, då det kräver sin lilla finess. En kontorsflytt är ett stort projekt där vår prioritet är att minimera avbrott i er dagliga verksamhet. God planering är en förutsättning för att logistiken ska fungera vid en omfattande kontorsflytt. Förutom planering, logistik och flytt hjälper vi även till att med arbete som ofta medföljer en kontorsflytt t.ex. möbelmontering. Vi gör allt för att er kontorsflytt ska bli så smidig som möjligt och att ni ska komma i ordning på den nya arbetsplatsen snabbt. Vi genomför kostnadsfria besiktningar vid kontorsflytt i Stockholm. Ni erhåller en skräddarsydd offert efter era behov och önskemål. Vi arbetar under konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003, som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.


Kontorsflytt i Stockholm , Sverige, Utomlands

Vi på Stimish utför kontorsflytt över hela Stockholm inklusive innerstaden (Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen) samt i följande kommuner: Danderyd, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker. Vi utför även kontorsflytt inom hela Sverige och även utomlands.

Interna förberedelser inför en kontorsflytt

Stimish är er hjälpande hand när ni ska byta lokaler och arbetsplats genom en flytt, men ju bättre du och dina kollegor förbereder er desto enklare och snabbare kommer organisationen på plats. Med detta sagt kan det vara värt att göra en grundlig checklista vid er företagsflytt så att ingenting går obemärkt förbi. Här nedan följer en lista på punkter och råd som ni bör bocka av allteftersom inför den förändring som en kontorsflytt innebär.

 • Tillsätt en grupp som leder omlokaliseringen och utse en huvudansvarig för flytten
 • Märk varje kartong och möbel så att flyttfirman omgående tar dessa till rätt lokal/rum
 • Packa så smart och lätthanterligt som möjligt för att undvika skador på möbler och lösöre
 • Upprätta en tydlig ritning på lokalen/lokalerna/lagret samt övriga utrymmen av er nya verksamhet och ge den till flyttfirman
 • Låt alla medarbetare visa sin kapacitet genom att involvera samtliga och få dem att känna sig delaktiga
 • Kontrollera säkerheten, larm och dylikt på den nya arbetsplatsen
 • Se över möjligheter till eventuell extra lager- och arkivhantering under flyttperioden
 • Fundera över hur IT-systemen ser ut på det nya kontoret och omförhandla de nya abonnemangen/avtalen
 • Kontakta er fastighetsägare i god tid

Kundanpassade lösningar

Som vi tidigare nämnt så genomför vi kostnadsfria besiktningar vid kontorsflytt och har därefter möjlighet att erbjuda kundanpassade lösningar efter era behov. Vi har bland annat möjlighet att erbjuda flytt, packning, transport, magasinering och städning som kan anpassas efter era behov. Något som också kan vara bra att veta är att alla dina inventarier kan tillägsförsäkras via oss. Våga även fråga oss ifall ni har fler funderingar.

Sammanfattningsvis

 • Vi har erfarenhet av att flytta allt ifrån ett par arbetsplatser till flera hundra.
 • Vi vet att erfarenhet och god planering är en förutsättning för att logistiken ska fungera.
 • Förutom planeringsarbetet och själva flytten har vi personal som kan hjälpa till med olika uppgifter i samband med flytten som t ex möbelmontering.
 • Vi följer konsumentvillkor Bohag 2010 och Kontor 2003 som är allmänna bestämmelser för flyttbranschen.


Kontakta oss för vidare information om våra tjänster inom kontorsflytt!
Offertförfrågan