Slutstädning  

Bygg och slipdamm tar sig in i varenda utrymme och slutstädning är den sista touchen innan man lämnar över efter en nybyggnation. Byggfirma som erbjudit ett nyckelfärdigt hus, kontor eller lager/lokal i kontraktet och således vill ha det nybyggda helt inflyttningsklart åt kunden på utsatt datum. Då kan en städfirma med kunskap och erfarenhet först ta itu med byggstädningen, och sedan slutstädningen (the last touch).


Hur går det till?

Att utföra slutstädning ställer höga krav på noggrannhet och försiktighet. Som erfarna inom slutstädning utför vi arbetet på ett skonsamt sätt. Det är ytterst vanligt att man får utföra en slutstädning i flera steg. Initialt går vi över ytorna med borste och grovdammsugare för att avlägsna så mycket som möjligt av byggdammet. Därefter våttorkas golv och övriga ytor för att få bort även finkornigt damm. Beroende på rummet som städas finns en rad punkter vi bockar av innan vi avslutar uppdraget. Det ingår alltid fönsterputsning på alla fönsters ytor så länge de går att öppna. Vid högre höjder än 3 meter bör informeras för att hitta lösningar.

Vad som behöver göras varierar från ett uppdrag till nästa, därav går det inte direkt att sammanfatta en generell deklaration över vad som ingår.

Varför anlita oss?

Stimish är behjälpliga och vi har stor erfarenhet av slutstädning i Stockholm. Det som var en byggarbetsplats blir helt ren och fräsch och blir nu ett hem, ett kontor, ett lager/lokal/butik.

Vi har kunskap inom slutstädning och de rutiner och de redskap som krävs för att nå ett fullgott resultat.

ID06

På Stimish använder vi oss av ID06 som elektronisk personalliggare.

För att diskutera tjänster inom byggstädning är ni välkomna att höra av er till oss. Vi har stora möjligheter att anpassa våra tjänster för att täcka kundens önskemål.


Kontakta oss för vidare information om vår tjänst slutstädning!

Offertförfrågan