Städtjänster för Bostadsrättsföreningar BRF 

Det första du ser när du kliver in i ett flerbostadshus i Stockholm är trapphuset och det är anledningen till varför trappstädning är så viktigt. Intrycket du får i trapphuset avgör ofta upplevelsen av bostadshuset i sin helhet. Därför är det viktigt att man i trapphuset möts av ett fräscht och välstädat utrymme. Trapphus, entréer, hissar och tvättstugor används t.ex. dagligen av många och behöver därför ses efter regelbundet. Vi kan även ta hand om övriga lokaler som förråd, källargångar, gemensamhets lokaler och andra utrymmen, samt snöskottning.

Trappstädning

Vi bidrar till att hålla trappuppgångar rena genom vår trappstädning i Stockholms bostadshus och är en stor bidragande trivselfaktor i din bostad. Det finns fler fördelar än de estetiska och doftmässiga med att hålla trapphuset fräscht. Kontinuerlig trappstädning bidrar till att minska slitaget, vilket i sin tur gör att trapphuset i ditt bostadshus i Stockholm under en längre period kommer att behålla sitt goda skick. Det är trots allt många människor som rör sig i ett trapphus om dagarna. Golv och trappor står därför ut med mycket. Låt oss ta hand om din trappstädning i Stockholm och låt dig bländas av våra skinande rena resultat.

Trapphus, entréer, hissar och tvättstugor används t.ex. dagligen av många och behöver därför ses efter regelbundet.

För att ni ska få en trygg upplevelse med högsta kvalitet är vår personal är utbildad. De får gå en utbildning med allt från materialkunskap till användning av städprodukter och specialmedel. Städmomenten nedan styrs helt efter förutsättningarna som finns i era gemensamma lokaler.

I trapphus
I tvättstugor
Övriga föreningslokaler

Vi anpassar städningen helt efter de föreningslokaler ni har och hjälper er med allt från städningen av gästlägenheter, festlokaler samt relax- och bastulokaler. Behöver ni hjälp med sopning utomhus, så som utanför entrén så fixar vi det. Berätta om era önskemål så tar vi fram ett förslag på löpande städning och kommer alltid med bra tips.

Golvvård

Stengolv, plastgolv, linoleumgolv alla kära golv behöver djuprengöring minst en gång per år utöver den vanliga städningen.

Kontakta oss så kan vi tillsammans skräddasy en perfekt lösning för just er förening!