Golvvård

Vi utför i Stockholm golvvård, golvputs, golvtvätt, golvpolering, kärt barn har många namn. Vi erbjuder tjänster till företag, bostadsrättsföreningar, skolor och sjukhus.

Rätt golvvård ger mer hållbara golv

Ett golv som inte har något skydd kan vara svårt att hålla rent. Genom rengöring och behandling förbättras hållbarheten på golven och underlättar den dagliga städning samtidig som golven blir rena.

Genom utbildning och erfarenhet vet vi hur olika golv behöver olika behandlingar. Halv hårda golv, hårda golv och textilgolv rengörs på olika sätt och så långt det går väljer vi att använda torrmetoder.

STENGOLV

Med twistermetoden rengörs och underhålls naturstensgolv och terrazzogolv av vår utbildade personal. Vi börjar alltid med att rengöra golvet från smuts och gamla behandlingar. I kombination av rengöring och impregnering och ytbehandling förenklas städning på golvet och underlättar den dagliga städning samtidig som stenen återfår sin glans och lyster.

PLASTGOLV

Plastgolv är slitstarka golv ändå krävs en bra daglig rengöring för att hålla dessa fräscha. Vi kan polera, renovera och sköta dagligt underhåll av ditt golv. Just plastgolv kan komma i många olika varianter och återfinns mycket i butik och kontorsmiljöer.

ID06

På Stimish använder vi oss av ID06 som elektronisk personalliggare.För att diskutera tjänster inom golvvård är ni välkomna att höra av er till oss. Vi har stora möjligheter att anpassa våra tjänster för att täcka kundens önskemål.


Offertförfrågning