Byggstädning

I grund och botten finns många likheter mellan vanliga städtjänster och byggstädning. Det finns dock en rad faktorer som utgör en gräns mellan dessa båda. Under ett byggprojekt finns det ett kontinuerligt behov av städning. Detta för att arbetsplatsen skall vara säker att vistas i. Spån kan snabbt utgöra en brandrisk och inandningsluften blir snabbt full av partiklar som är direkt skadliga. Slipdamm tar sig in i varenda utrymme. Stimish är inte rädd för utmaningar och byggstädning är en av dom. För att minimera risker till följd av ostädade byggarbetsplatser och för att stävja byggkaoset från att bli allt för påtagligt, bör man inte bara utföra byggstädning efter avslutat arbete utan också under tiden arbetet pågår.

Hur går det till?

Att utföra byggstädning ställer höga krav på noggrannhet och försiktighet. Som erfarna inom byggstädning utför vi arbetet på ett skonsamt sätt för ett bättre slutresultat. Det är ytterst vanligt att man får utföra en byggstädning i flera steg. Initialt går vi över ytorna med borste och grovdammsugare för att avlägsna så mycket som möjligt av byggdammet. Därefter våttorkas golv och övriga ytor för att få bort även finkornigt damm. Beroende på rummet som städas finns en rad punkter vi bockar av innan vi avslutar uppdraget.

Vad som behöver göras varierar från ett uppdrag till nästa, därav går det inte direkt att sammanfatta en generell deklaration över vad som ingår.

Byggstädning inför besiktning

Har du byggt eller renoverat och detta ska besiktigas efter färdigställande, är byggstädning en förutsättning för att besiktningen ska gå att genomföra ordentligt. Eller dagen där när kunden kommer på spontat besök och man har inte hunnit städa som man tänkt. Låt oss istället se tills så att arbetsplatsen alltid ser presentabelt ut så kan ni fokusera på annat. Byggstädning kan för många verka som en onödig kostnad som man skulle kunna undvika genom att helt enkelt göra det själv. Men vi vet att saker händer som gör att man inte hinner med det man tänkt.

Varför anlita oss?

Oavsett om kunden behöver kontinuerlig hjälp med byggstädning eller bara vill rengöra en fastighet efter avslutat projekt, kan Stimish vara behjälpliga och vi har stor erfarenhet av byggstädning i Stockholm. En sak är säker det blir billigare städning när den sker kontinuerligt.

Byggarbetsplatsen blir helt ren och fräsch innan någon börjar använda fastigheten.

Vi har kunskap inom byggstädning och de rutiner och de redskap som krävs för att nå ett fullgott resultat.

ID06

På Stimish använder vi oss av ID06 som elektronisk personalliggare.För att diskutera tjänster inom byggstädning är ni välkomna att höra av er till oss. Vi har stora möjligheter att anpassa våra tjänster för att täcka kundens önskemål.


Boka Nu