Fönsterputs

En av de bortglömda ställena att rengöra är fönsterrutor. För oss är inget jobb för stort eller för litet. Vi arbetar på samma noggranna sätt oavsett hur många fönster som ska tvättas. Det som skiljer är hur många fönster man har att åtgärda, hur många sidor fönster har, hur lång tid jobbet tar och hur många fönsterputsare vi tar med oss. Vi putsar fönster på lägenheter och hus. Vi är bra på att göra rent och snyggt. Våra medarbetare har erfarenheten och är vi är bra på att hjälpa dig oavsett vilka behov du har. Tillsammans hittar vi den lösning som passar bäst för dig.

Fönsterputsning i Stockholm

Vi på Stimish utför fönsterrengöring i hela Stockholm inklusive innerstaden (Södermalm, Östermalm, Vasastaden och Kungsholmen) samt i följande kommuner: Danderyd, Huddinge, Haninge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Sigtuna, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Inför fönsterputsning

Du som kund bör plocka undan saker som kan vara i vägen för fönsterputsning, t ex gardiner, blomkrukor eller prydnadsföremål. Vid större föremål t ex soffa, så kan det vara bra om ni skyddar denna med plast eller tidningar.

Rengöringsdagen

Vi tar med oss all utrustning som krävs för fönsterputsningen. Vi utför rengöringen enligt vår tjänstebeskrivning. Medans du njuter av lite ledig tid så rengör vi under tiden fönsterna så att de blir skinande rena.

Städ garanti

När du anlitar Stimish för fönsterputsning garanterar vi att du blir nöjd med vårt jobb. Om du mot förmodan inte är nöjd med vårt arbete kommer vi självklart tillbaka och åtgärdar det som du inte är nöjd med. Vi försöker oftast åtgärda samma dag om möjligt, senast dagen efter. Vårt enda krav är att du gör din reklamation senast 5 dagar efter utförd flyttstädning.

Skonsam flyttstädning med Svanen

Alla våra produkter är Svanenmärkta. Det finns en uppsjö rengöringsmedel och tekniker att använda sig av vid fönsterputsning. De rengöringsmedel som används är därför noga utvalda för att vara skonsamma och effektiva.

RUT-avdrag - Vilka regler gäller för fönsterputsning?

Städtjänster åt privat personer är en hushållsnära tjänst och är därmed avdragsgill i enlighet med RUT-avdraget. RUT-avdraget ger er som kund möjlighet till att dra av 50% av den totala arbetskostnaden på upp till 75 000 kronor per år/per person.

Du behöver inte göra någonting, förutom att betala mindre. Vi sköter all administration hos Skatteverket och gör avdraget direkt i självaste fakturan.